Sommelsdijk - "De thuisploeg sloeg slechts tien punten minder bij elkaar en bleef vooral daarom ontgoocheld met lege handen achter." De volleybalteams Heren 1 Forza/Intermezzo em Erasmus Volley waren aan elkaar gewaagd, maar een overschot aan ervaring gaf de doorslag in Rotterdams voordeel. "We zijn echt niet weggeslagen, vond teammanager Jan Kastelein van Forza/Intermezzo, maar zij spelen al langer met elkaar en wij gingen op cruciale momenten de mist in. Op momenten dat de druk hoog was, maakte wij te veel fouten. Dat deden zij niet". Lees hieronder het vervolg en bekijk de teamfoto van heren 1 forza/Intermezzo.

Vervolg

De gasten blonken bovendien in verdedigend opzicht uit. Daarmee gaven ze in de slotfase van de tweede set het duel een andere wending. Van 18-12 werd het uiteindelijk 26-28. Die tik kwam in het kamp van de thuisploeg hard aan. Kastelein: "Maar over het algemeen kan ik over het spel niet ontevreden zijn."

Zaterdag 26 september neemt het heren 1 Forza/Intermezzo team het in Sportcentrum Kralingen op tegen RVC/Libanon ’50 HS1. De week erna op 3 oktober speelt het Heren 1 team weer thuis in de Staver om 18:00 uur.

Heren 1 Forza/Intermezzo – Erasmus Volley 0-4 [21-25, 26-28, 21-25, 23-25]