Middelharnis - Afgelopen zaterdag 12 september 2020 hadden Debora van Wezel, Grethe Wagenaar, Inge de Ronde en Thirza van Brussel hun examen toets voor het niveau 2 assistente diploma bij Turn2Move. "Het afgelopen seizoen zijn zij in de turnles bezig geweest met allerlei praktijk opdrachten. Deze opleiding werd afgesloten met een theorie examen. Het examen bestond uit pittige vragen waarin ze ook verschillende casussen kregen. Hierin moesten ze uitleggen hoe ze bepaalde probleem situaties in de les zouden oplossen. Dat de dames er hard voor gewerkt hadden was wel duidelijk bij de eind uitslag. Alle vier haalden een mooi cijfer en mochten daarna hun diploma in ontvangst nemen." Lees hieornder meer.

Opleiding
Bij Turn2Move staat kwaliteit, professionaliteit en veiligheid hoog in het vaandel. Dit betekent ook dat leiding die in de zaal staat allemaal opgeleid wordt. Dat begint al vanaf 12 jaar. Beginnende assistenten starten met de niveau 1 opleiding tot junior assistent. Vanaf 16 jaar is er de mogelijkheid om een stapje verder te gaan en de niveau 2 opleiding tot assistent te volgen. In deze opleiding wordt dieper ingegaan op didactische kennis, methodiek en turn technieken. Van de assistenten wordt in de les ook meer zelfstandigheid en verantwoordelijkheid verwacht. Uiteindelijk vallen alle assistenten in de turnles onder de aansturing van de niveau 3 hoofdleiding. Deze trainer heeft de eindverantwoordelijkheid over de les en zorgt ook voor de jaarplanning en de lesvoorbereidingen.
Turn2Move is erg blij met de aanwinst van de vier gediplomeerde assistenten.

Gratis proefles
Kinderen die een keertje mee willen doen mogen een gratis proefles volgen, daarna kan men lid worden van de club door zich aan te melden. Meer informatie over turnclub Turn2Move kunt u vinden op hun website www.turn2move.nl. Voor vragen kunt u contact opnemen via info@turn2move.nl of bellen naar 06-30383580.