Sommelsdijk - In de eerste week van september 2020 begint voor de dansschool van Petra Hoek, in recreatiecentrum de Staver in Sommelsdijk, het nieuwe seizoen. Petra: "Dansen is goed voor de gezondheid, zowel voor kinderen als volwassenen en je wordt er blij van! Het is fijn om fysiek bezig te zijn, omdat je al snel merkt dat je er fitter van wordt. Gezellig om dat in groepsverband te doen en na het dansen voel je je een stuk meer ontspannen." In ’t Centrum in Ooltgensplaat beginnen de streetdancelessen al op donderdag 3 september! Lees hieronder meer.

Verschillende stijlen

"Belangrijk is dat je een dansstijl zoekt die goed bij jou past", zegt Petra. Bij de dachsschool van Petra Hoek kun je kiezen voor een stoere dansstijl nl. streetdance (verschillende leeftijdsgroepen) of een meer elegante dansstijl (ladies styling) . Voor dansen en tegelijk werken aan je conditie is zumba een zeer geschikte activiteit (er is behalve zumba voor volwassenen ook zumba kids en zumba voor senioren). "En wil je liever een intensieve workout dan is piloxing zeker een aanrader!"

Start op 3 september

Verder kun je in de Sport-en recreatiecentrum De Staver ook terecht voor een cursus salsa dansen, gezellig samen met je eigen partner. Je kunt vrijblijvend een gratis proefles doen om uit te proberen. In ’t Centrum in Ooltgensplaat beginnen de streetdancelessen weer op donderdag 3 september.

We houden ons aan de richtlijnen

"Het is fijn dat we nu weer vooruit kunnen kijken en uiteraard houden wij ons strikt aan de richtlijnen van de Rijksoverheid voor de danssector, want gezondheid is het allerbelangrijkste."

Meer informatie

Het nieuwe lesrooster is klaar en staat op de website www.petrahoek.nl. Nieuwe leden kunnen zich aanmelden voor een leuke danscursus door een berichtje te sturen naar 06-22168161 of info@petrahoek.nl