Regio - Een jaar geleden wist Budokai Senshi tweevoudig wereldkampioen Juan Javier Barragan aan de club te binnen. "Deze geweldige kampioen kickboksen wilde hard werken aan zijn comeback en wij werken daar graag aan mee. Door corona lagen de wedstrijden lange tijd stil maar nu heeft Javier de unieke kans gekregen om te vechten voor de wereldtitel in extreem stand up fighting. Een variant op het kickboksen met kleinere handschoenen en staande submissions bedacht en georganiseerd door Enfusion, één van de grootste kickboksorganisaties in de wereld." Lees hieronder verder.

Vervolg door Budokai Senshi

"De voorbereidingen voor deze wedstrijd die 9 oktober plaats vind in Alkmaar zijn al in volle gang. Er zijn al veel sponsors die wat hebben betekend voor ons als team, zo heeft Zout-Holland ons financieel ondersteund, Kyokushinworldshop voor ons de tenues en kickboksbroeken verzorgt, Yohan dojo hun sportschool en lessen beschikbaar gesteld voor extra training en heeft Krepidoma een 1malige financiele gift gegeven. Maar we zouden daar graag nog wat sponsors bij hebben voor een optimaal voorbereiding op het aankomende toernooi. Dus heb je mogelijkheden en bijvoorbeeld sponsoring van voedingssupplementen, trainingsmaterialen of bijdrage richting het toernooi. Neem dan vrijblijvend contact op met budokai-senshi@outlook.com of 0647992777."

Sponsor

"Sponsors krijgen als dank een logo op het t-shirt waarmee Javier opkomt tijdens het toernooi en natuurlijk de nodige promotie in media. Team budokai senshi gaat de eer van Goeree-Overflakkee en de toekomst voor de toekomstige vechters op de kaart zetten."

Heb je ook interesse in Kickboksen, MMA, Ju jutsu, Karate en nog veel meer. Neem dan een kijkje op www.budokai- senshi.com en doe mee met een gratis proefles.