Middelharnis - In deze tijd, waarin we gebonden zijn door de Covid-19 maatregelen moeten we creatief, maar ook sportief blijven: weerstand opbouwen en sporten gaan heel goed samen. "Er is een nieuwe ontwikkeling geweest in het badminton. Er is een Airshuttle ontwikkeld. Hiermee kan je altijd en overal badmintonnen. Airbadminton kan bij jou in de straat, op een grasveldje in de buurt of op het strand. Je speelt het niet alleen freestyle, maar ook op een veld. Het bijzondere aan het veld is dat het weinig lijnen heeft en een deadzone...." Badmintonvereniging BC De Krammer heeft de Airshuttle aangeschaft. Lees hieronder meer.

Vervolg

"Je speelt het niet alleen freestyle, maar ook op een veld. Het bijzondere aan het veld is dat het weinig lijnen heeft en een deadzone. Je moet zorgen dat je de shuttle niet in de deadzone slaat, want dan is het punt voor de ander. Airbadmintonnen kan 1 tegen 1, 2 tegen 2, maar nu ook helemaal nieuw 3 tegen 3 en dat kan wel eens heel erg vet gaan worden."

BC De Krammer gaat door in Coronatijd

"Doordat er buiten eerder gesport mocht worden dan binnen heeft badmintonvereniging BC de Krammer de Airshuttle aangeschaft en is het begonnen met het spelen van deze nieuwe sport."

Door de positieve reacties willen ze dit elke week gaan doen in de vakantie. Dit gaan ze doen op dinsdag- en donderdagavond van 19:00 tot 21:00. Ze zullen gaan spelen op sportveld Concordia, Pr. Willem Alexanderstraat te Middelharnis.

"Ben je enthousiast en wil je deze sport ook proberen ga dan naar bcdekrammer.nl voor meer informatie. Voor foto’s en filmpjes van het Airbadmintonnen kan je kijken op de Instagram of Facebook pagina."