Sommelsdijk - De selectie van het eerste damesteam van VC Intermezzo voor het nieuwe volleybalseizoen 2020/2021 is compleet. "De ervaren krachten Erna Vogelaar en Louise van Broekhoven verlaten het team terwijl de jonge talenten Naomi Koppenaal (15) en Danique Reuijl (16) overkomen uit de B- en A-jeugd. Jeugdspeelsters Ilse Groen (17), Naomi van den Boogert (17) en Esther Dijkshoorn (16) zijn ook komend seizoen weer lid..." Lees hieronder verder.

Vervolg

Jeugdspeelsters Ilse Groen (17), Naomi van den Boogert (17) en Esther Dijkshoorn (16) zijn ook komend seizoen weer lid van de Sommelsdijkse hoofdmacht. De jeugd wordt bijgestaan door ervaring. Marjolein van den Boogert, Saskia Drok, Elena Luise, Annemiek Wesdorp en Lotte Taale completeren de 10-koppige selectie van de Oud-Beijerlandse trainer Martin Kooiman.

Daar waar vorig seizoen veelal de provincies Zeeland en Noord-Brabant werd aangedaan speelt VC Intermezzo komend seizoen weer in de regio Rotterdam en Hoeksche Waard. ‘’De 2e Klasse A wordt vooraf als een iets sterkere poule beschouwd waardoor we zeker weten weer vol aan de bak moeten. Maar dit zien we met het volste vertrouwen tegemoet. We kijken erg uit naar het eerste fluitsignaal op 19 september in De Staver!’’, aldus Kooiman. Eind augustus worden de zaaltrainingen hervat. Er worden 2 oefentoernooien gespeeld. Op 5 september in de eigen sporthal De Staver en 12 september inUtrecht, waarna op 19 september de competitie start tegen het Numansdorpse Apollo."

Tekst VC Intermezzo