Goeree-Overflakkee - Na maanden niet kunnen turnen, mogen ook de leden van turnclubs weer aan de slag. Vanaf 1 juli staat de overheid toe dat kinderen weer binnen mogen sporten. "Iedereen weet hoe gezond bewegen is, zeker in deze tijd is dat extra naar voren gekomen. Daarom steeg er afgelopen week na de persconferentie menig gejuich op van kinderen die blij zijn dat ze weer kunnen gymmen en turnen. De lessen van Turn2Move zijn vanaf woensdag 1 juli gestart en lopen 3 weken tot aan de zomervakantie."Lees hieronder verder.

Vervolg

De lestijden zijn te vinden op turn2move.nl onder de knop lestijden. Bij deze club met alleen maar gediplomeerde lesgevers staat veiligheid hoog in het vaandel, zeker nu. De door de overheid voorgeschreven protocollen worden gehanteerd om alles zo veilig mogelijk te laten verlopen gericht op de preventie van Corona.

Niet alleen leden mogen starten, maar ook alle kinderen die staan te popelen om een nieuwe sport te gaan ontdekken zijn welkom. Wanneer er in juli een proefles meegedaan wordt en beslist wordt om lid te worden, dan mogen nieuwe leden alle lessen in juli gratis mee doen en gaat het lidmaatschap per september in. Het is voor de leiding van Turn2Move belangrijk om te weten wie er komen, meld je daarom van te voren hiervoor aan via e.kievit@turn2move.nl

Kijk voor meer informatie op turn2move.nl . Of neem contact op via e.kievit@turn2move.nl voor vragen en overige informatie.