Goeree-Overflakkee - Het was best een moeilijke tijd voor alle vecht- en budosporters van Budokai Senshi. "Door het Coronavirus al langere tijd niet of beperkt sporten." Budokai Senshi heeft er de afgelopen periode alles aan gedaan om ervoor te zorgen dat leden door konden trainen. "We gaven online-, en buitenlessen, trainingsprogramma’s, online wedstrijden, individuele wedstrijden maar toch missen wij allemaal onze dojo. Maar hoe bijzonder is het dan dat in tijden van Corona geen leden opzeggen maar juist aanmelden! 1 zo’n topper is Evi van Lenten, deze dame is er trouw bij geweest toen de buitentrainingen van het kleuterkarate weer opstartten." Lees hieronder verder.

Vervolg

"Samen met haar oudere zus Melanie bezocht Evi de lessen en deed ze uitstekend haar best. En net zo blij als wij waren met haar inzet tijdens de lessen, zo leuk vond zij de trainingen. En daarom werd zij lid van onze club. Als dank voor het vertrouwen hebben wij haar hierop een shirt cadeau gegeven, wellicht nog iets te groot maar vanuit ons met veel enthousiasme gegeven. Inmiddels is het voor nieuwe leden ook weer mogelijk om proeflessen aan te vragen."

Zowel voor jeugd, junioren, senioren als veteranen. Alle trainen voldoen aan de richtlijnen van het RIVM en zijn dan ook 100 % veilig. "Wil je weten wat de voorwaarden hiervan zijn, de lesmogelijkheden en de lestijden, neem dan gerust contact op."

Meer informatie via budokai-senshi@outlook.com en/of 0647992777 of neem een kijkje op website: www.budokai-senshi.com