31 maart 2020, Sommelsdijk – Het besluit van enkele weken geleden van de Nederlandse Volleybal Bond (Nevobo) om de competitie te beëindigen in verband met het Corona virus heeft ervoor gezorgd dat alle teams van VC Intermezzo geen wedstrijden meer spelen en tot nader order ook niet meer in training zijn. Lees hieronder meer.

Vervolg

De Nevobo heeft ondertussen ook besloten geen kampioenen aan te wijzen, wel zullen er promoties en degradaties volgen. Voor zowel het eerste heren- als damesteam heeft dit geen gevolgen voor de indeling van het seizoen 2020/2021. De dames zijn geëindigd op een 7e plaats en de heren op plaats 6, beide teams zullen dus volgend jaar wederom uitkomen in de 2e klasse.

De dames hadden onder andere nog een wedstrijd tegen de nummer 2 van de ranglijst Forza Schouwen Duiveland én hekkensluiter Scheldesport uit Terneuzen voor de boeg. Bij de heren stond onder andere nog een treffen met koploper Spirit op de rol.

Uiteraard is de vereniging van mening dat volleybal, en sport in het algemeen, maar relatief is en wordt de beslissing volledig begrepen en gesteund. Of er dit seizoen nog getraind zal worden is uiteraard volledig afhankelijk van de huidige ontwikkelingen. De focus kan nu gelegd gaan worden op de teamformaties voor komend seizoen.

VC Intermezzo