13 februari 2020, Regio - Vrijdag 7 februari speelde het mixteam van volleybal De Kriekel uit tegen DVO in Oud-Beijerland. Lees hieronder het verslag, door De Kriekel.

Verslag

"In de eerste set speelden beide teams goed met steeds een kleine voorsprong voor de Kriekel. Helaas wist de Kriekel de voorsprong niet te behouden want met een sterke servicebeurt rook DVO zijn kans en gaf de Kriekel het nakijken met 25-21.
In de tweede set speelde de Kriekel enigszins verkrampt door deze onverwachte domper en stond al snel 5 punten achter. Maar na een time out gooide de Kriekel de schroom van zich af en ging beter spelen. Ook geholpen doordat de tegenstander veel fouten ging maken werd de achterstand ingelopen en won het team met 23-25 de set.
In de volgende twee sets speelde de Kriekel weer met overtuiging en zelfvertrouwen. Het was gedaan met de tegenstand, DVO wist het goede spel van de twee eerste sets geen vervolg meer te geven en beide sets werden met 13-25 en 9-25 ruim gewonnen door de Kriekel. Het was lang geleden dat de Kriekel een wedstrijd wist te winnen. Met de 3-1 winst kon de Kriekel tevreden terugzien op een goede wedstrijd."