Ouddorp - Lees hieronder twee verslagen van volleybalvereniging De Kriekel uit Ouddorp. Lees het verslag van de mixwedstrijd van woensdagavond 29 januari 2020 met als titel 'Kriekel Mix tegen Erasmus Volley 3' en lees 'Winst voor volleybal Kriekel dames' dat ook deze avond gespeeld werd. Lees meer.

Winst voor volleybal Kriekel dames
Woensdagavond 29 januari 2020 speelden de dames van de Kriekel een thuiswedstrijd tegen Erasmus volley 4 in de Dorpstienden in Ouddorp. Het was een rommelige wedstrijd met veel onvoorspelbare ballen. De Kriekel moest even wennen aan het spel van de tegenstander en de focus goed op de aanval houden. De eerste set werd gewonnen met 25-17.
In de tweede set kwam Erasmus sterk terug en de dames van de Kriekel moesten goed bij de les blijven om punten te blijven scoren. Er werden time-outs genomen om de tactiek te bepalen. De dames van de Kriekel wisten zich te herpakken en wonnen de set met 25-21.
In de laatste twee sets lieten de dames van de Kriekel een serie goede services zien. Er werd met plezier gespeeld en de Kriekel won de laatste twee sets met een stand van 25-16 en 25-20. Het was niet altijd van een leien dakje gegaan, maar de Kriekel was trots op het resultaat van 4-0 winst.

Kriekel Mix tegen Erasmus Volley 3
Woensdag 29 januari speelde het mixteam van volleybal de Kriekel tegen Erasmus 3.
De eerste set speelde de Kriekel sterk en nam een ruime voorsprong door goed aanvalsspel met loeiharde smashes en bekeken prikballetjes. Toch ging Erasmus in de loop van de set steeds beter spelen en liep nog flink in maar de Kriekel won de set met 25-21.
In de tweede set kreeg de Kriekel geen vat op de sterke services van Erasmus en liep een grote achterstand op. Uiteindelijk wist de Kriekel de schade nog te beperken en kwam nog terug tot 16-25.
De derde set was weer erg spannend, de Kriekel speelde goed en nam ook telkens een kleine voorsprong, maar wist dit niet om te zetten in winst. De set werd nipt verloren met 24-26.
Zelfde verhaal in vierde set. Weer een spannende set door Erasmus met 22-25 gewonnen.
Over het geheel speelde de Kriekel een goede pot volleybal maar was Erasmus net iets te sterk. De Kriekel verloor dus met 1-3 thuis. Op naar de volgende wedstrijd, 7 februari a.s. uit tegen DVO.