Dirksland - Op zaterdag 14 maart 2020 organiseren de Goeree-Overflakkee Runners een SuperBingo in de Victoriahal in Dirksland. "De deuren worden om 19:00 uur geopend waarna de eerste ronde om 19:30 uur zal starten. De totale opbrengst komt ten goede aan Stichting Roparun. De hoofdprijs van de SuperBingo is een reischeque ter waarde van €900,00!" Lees hieronder meer.

Hoofdprijs
De hoofdprijs van de SuperBingo is een reischeque ter waarde van 900 te besteden bij TUI. In totaal worden er 10 rondes gespeeld met drie prijzen per ronde. In de speciale superronde wordt bekend wie de gelukkige winnaar wordt van de reischeque ter waarde van 900 euro. Alle prijzen zijn door lokale ondernemers gesponsord, waardoor de totale opbrengst naar de Stichting Roparun gaat!

Ook kans maken op deze reischeque?
U kunt zich uiteraard opgeven voor deze SuperBingo. Dit doet u door een mail te sturen naar Superbingo20@outlook.com. Kaarten kosten slechts 25 euro. U krijgt hiervoor de bingo kaarten, koffie of thee met iets lekkers en twee consumptiebonnen. Wees er snel bij en reserveer!

Acties
Vorig jaar heeft Team 159 het geweldige bedrag van 50.000 euro opgehaald. Dit jaar proberen ze dat minimaal te evenaren. Naast de SuperBingo staan er nog veel meer geweldige acties op het programma. Zo start binnenkort de cakeverkoop, komt er opnieuw een wijnproeverij, worden er mini Roparuns georganiseerd, komt er een benefietwedstrijd en wordt er in de week van 17 mei gecollecteerd.
Naast deze mooie acties verkoopt een van onze teamleden vogeltaarten. Deze taarten worden verkocht voor tien euro. Hiermee steunt u het goede doel, maar helpt u uiteraard de vogels de winter door. Een taart bestellen kan via info@roparunflakkee.nl

Welkom bij Team 159
Aankomend Pinksterweekend gaat Team 159: Goeree-Overflakkee Runners voor de 28ste keer deelnemen aan de Roparun. Op zaterdagochtend vertrekt het team vanaf N. Mijnders in Melissant richting Parijs, om daar ’s avonds aan de start te verschijnen. Op maandagmiddag hopen ze dan weer te finishen in Rotterdam na een tocht van 532 kilometer. Het team is nog niet helemaal compleet. Wil je graag mee? Bekijk snel op www.roparunflakkee.nl welke vacatures nog open staan!