Middelharnis - "Piet, die afgelopen jaar de opleiding judoleider niveau 2 heeft gevolgd en vorige week daarvoor geslaagd is, kreeg zijn diploma 'Judoleider niveau 2 met licentie', overhandigd van hoofdtrainer Lau Almekinders." Piet van Alphen gaat lesgeven voor judovereniging JCMiddelharnis. "Niveau 2 wil zeggen dat je leert om een judoles voor te bereiden en te begeleiden, het uitleggen van oefeningen en je voert de onderdelen van een les uit. Piet is ook lid geworden van de NVJJL, dat is een vereniging die de belangen behartigt voor alle aangesloten judo-jiujitsu en aikido leraren, door middel van stages en cursussen in het land."Lees hieronder verder.

Vervolg

"In samenwerking met de JBN blijven de leden op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van de budo-sporten. De behandelde technieken worden daarbij direct op de mat in praktijk gebracht. Piet: van harte gefeliciteerd met je diploma!"

Foto

Op de foto ziet u de uitreiking van het diploma. Dit in het bijzijn van de assistenttrainers en de groep judoka's waar Piet 's maandags in Sport- en Recreatiecentrum De Staver te Sommelsdijk, lesgeeft."