Januari 2020, Amsterdam - Ga jij de uitdaging aan in dit nieuwe jaar? Het is de ultieme droom van bijna alle hardlopers: een marathon lopen. Die droom wordt nog mooier door te lopen voor Stichting Kinderen Kankervrij (KiKa). Welke marathon loop jij in 2020? Komend jaar organiseert KiKa negen supermooie marathons in alle delen van de wereld, waaronder Londen, Bagan Temple en de Two Oceans marathon in Kaapstad! Een unieke kans om jouw marathon droom te realiseren en een directe bijdrage te leveren aan baanbrekend onderzoek naar kinderkanker. Lees hieronder verder.

Vervolg

"Een ervaring die je deelt met een grote groep enthousiaste runners. Leg jij je toe op sponsorwerven en trainen en zien we jou terug in één van deze steden?"

Doelstelling: 95% kinderen met kanker genezen in 2025

Stichting Kinderen Kankervrij zet zich op allerlei manieren in om geld in te zamelen voor het ontwikkelen van betere behandelmethoden voor kinderkanker. Op dit moment geneest 75% van alle kinderen met kanker. Met Run for KiKa Marathon dragen we bij aan de ambitieuze doelstelling om 95% van de kinderen met kanker te genezen in 2025.

Ren jij mee in 2020?

De inschrijving voor Run for KiKa Marathon 2020 is nu geopend. Voor de marathons zijn er maar een beperkt aantal startbewijzen. Wees er dus snel bij! Voor meer informatie en inschrijvingen: gebruik deze link.