Oude-Tonge - Honk-en softbalvereniging The Islanders organiseert in het begin van het nieuwe jaar weer een 'Welcome Friends Day'. Vrienden, familie, bekenden en (nog) onbekenden mogen gratis kennis komen maken met de honkbalsport op ons eiland. De Welcome Friends Day vindt plaats op zaterdag 25 januari 2020. Lees hieronder meer.

Vervolg

Honk/softbal is een van oorsprong Amerikaanse sport. Het wordt gespeeld met een bal, knuppel, handschoenen en vier honken. Het is een echte teamsport met veel verschillende elementen. Hierdoor kan iedere speler uitblinken op zijn eigen manier (slaan, rennen, vangen of gooien) en zijn er veel succesmomenten tijdens een wedstrijd.

Uniek op Goeree-Overflakkee is HSV The Islanders. Deze honk- en softbalvereniging is gevestigd op sportpark De Koepel te Oude Tonge. Echter heeft de club, met leden die zowel Flakkee als van Zeeland en de Hoeksche Waard komen, een regionale uitstraling. In de leeftijd van 4 jaar tot 50+ wordt hier genoten van deze spectaculaire sport. HSV The Islanders is een vereniging waar iedereen elkaar kent en de sfeer zeer gemoedelijk is. Dit is terug te zien in de speerpunten: Respect, Fairplay, Spelplezier, Sfeer en Betrokkenheid.

De Welcome Friends Day vindt plaats op zaterdag 25 januari, van 10:00-12:00 in De Grutterswei te Oude Tonge. Jongens en meiden van 4 t/m 16 jaar zijn van harte welkom om gratis mee te komen doen.

Info: bestuur@the-islanders.nl.