Regio - Zaterdag 8 februari 2020 organiseert AV Flakkee de 26e Kievit Warmte Grevelingencross. Ook dit jaar is deze wedstrijd onderdeel van de Zeeuwse Crosscompetitie. Het parcours gaat geheel over het gras en met uitzicht over Grevelingenmeer is het voor de atleten prachtig lopen. Lees hieronder meer.

Kievit Warmte Grevelingencross

Het programma start om 12:30 uurmet de jeugdonderdelen, eerst de pupillen en daarna de junioren. Om 13:40 uur start de korte cross 2,5km en aansluitend is om 14:10 uur de lange cross 8km verdeelt over vijf ronden. Het diverse aanbod van afstanden biedt iedereen, jong en oud, een kans om mee te doen! Het parcours is volledig met spikes te belopen, op het oog is de vlakke ondergrond gemakkelijk voor een cross, echter in vorige edities is gebleken dat een stevige wind het nog lastig kan maken! De Flakkeese atleten zullen voor eigen publiek sterk willen lopen, Maikel Peeman won in 2016 en 2019 en Ricardo Sint Nicolaas en Eric Wolfert zitten ook steevast bij de eersten in het veld, zij zullen het opnemen tegen de Zeeuwse toppers als Erwin Harmes en Yunis Stitan. Bij de dames is Laurey van den Berge een sterke troef, zij won al diverse malen deze cross.

Voor-inschrijven is mogelijk t/m 6 februari via inschrijvenzeeland.nl, tevens staan daar de inschrijfgelden vermeld. Inschrijving ter plaatse kan tot een half uur voor de start van het betreffende onderdeel, het inschrijfloket bevindt zich binnen in restaurant Puurr. Voor iedereen is een herinnering, voor de eerste drie in elke categorie zijn prijzen beschikbaar. Douche- en kleedruimte zijn beperkt beschikbaar, bij de surfshop zijn muntjes verkrijgbaar om te douchen.

Voor meer informatie kunt u terecht op avflakkee.nl.