Goeree-Overflakkee - Het begin van een nieuw jaar is een prima moment om het roer om te gooien en te kiezen voor een nieuwe uitdaging die past bij een gezonde leefstijl. Petra Hoek: "Ga lekker bewegen en maak je minimaal één keer per week even los uit die dagelijkse sleur van school, werk of andere verplichtingen. Het is goed voor je lichaam en geest én kan ook heel gezellig zijn!" Petra Hoek is gespecialiseerd in zowel dans- als dansfitness-stijlen en verzorgt lessen in De Staver in Sommelsdijk, in ’t Centrum in Ooltgensplaat en in het Diekhuus in Middelharnis; dit voor verschillende leeftijdsgroepen. Lees hieronder meer.

Streetdance en Zumba voor kinderen en jongeren

Kinderen en jongeren kunnen bij Petra kiezen uit Streetdance en Zumba (een workout vol dansbewegingen).

Meer conditie voor volwassenen

Volwassenen kunnen, als ze aan hun conditie willen werken, kiezen voor Piloxing (een intensieve workout op muziek), Zumba of Zumba Gold (voor senioren). Petra: "En als ze liever dansen dan is er voor hen een cursus Ladies Styling. Een dansles speciaal voor vrouwen die ongeacht leeftijd of figuur mooier en zelfverzekerder willen leren dansen. Hou je van een feestje, kies dan voor een cursus Salsa. Het is het handigst als je inschrijft met partner, maar zonder kan ook. Na een cursus van 10 lessen kun je al aardig goed uit de voeten op de dansvloer en kun je schitteren op ieder Salsafeest."

Gratis proeflessen

Ben je op zoek naar wat het beste bij jou past? Maak dan gebruik van de mogelijkheid om gratis proeflessen te doen van 8 t/m 11 januari 2020. Aanmelden voor een gratis proefles kan via tel. 06-22168161 of via de mail: info@petrahoek.nl.

Meer informatie

Voor meer informatie over proeflessen en cursussen bekijk je de website: www.petrahoek.nl

Petra Hoek: "Dansen en sporten is voor jong en oud, geeft ontspanning én weer nieuwe energie. Ik wens u en jou veel dans- en sportplezier in 2020!"

Dit is een betaalde advertorial. Ook goed, veel én voordelig gezien worden? Stuur een mailtje voor meer informatie en/of een vrijblijvende offerte naar info@koolemediaservice.nl of bekijk HIER de prijslijst.