Regio - Op zaterdag 14 december 2019 is het laatste CMV (Cool Moves Volleybal) toernooi van de eerste seizoenshelft gespeeld door de jongste volleyballers van Intermezzo. "Na de wedstrijden in De Staver, Bruinisse, Dinteloord en Colijnsplaat was de CMV groep nu te gast in Tholen." Lees hieronder het hele verslag.

Met 6 teams was Intermezzo ook deze keer weer goed vertegenwoordigd. De teams waren actief op niveau 1, 3, 4 en 5. De CMV niveaus zijn zo opgebouwd dat naarmate je ouder wordt of meer bedreven in de volleybalsport, de spelregels worden uitgebreid en het spel moeilijker wordt gemaakt. Zo kunnen ook de jongere kinderen al snel meedoen! Ook wat oudere kinderen die net begonnen zijn kunnen op hun eigen niveau instappen.

De jongens en meisjes van Intermezzo deden ook nu weer erg goed hun best! Twee Intermezzo teams werden zelfs kampioen op niveau 3 en 4.
Maar winnen of verliezen, het spelplezier staat altijd voorop!

Intermezzo is een bloeiende volleybalvereniging en tegelijk ook altijd op zoek naar vrijwilligers. De CMV groep (kinderen van 6-12 jaar) in Middelharnis zoekt op dit moment een hoofdtrainer. Iets voor u / jou? Neem gerust contact op via www.vcintermezzo.nl

Nieuwe leden zijn van harte welkom! Kinderen kunnen eerst twee keer vrijblijvend meetrainen om te kijken of het wat voor ze is.