Goeree-Overflakkee - Van 4 november tot en met 1 december maakten kinderen op Goeree-Overflakkee gratis kennis met verschillende sport- en cultuuractiviteiten. Aan het project deden meer dan zestig enthousiaste kinderen mee! Sportteam GO van de gemeente organiseerde de GO Sport & Cultuur in samenwerking met (sport)verenigingen. Lees hieronder verder.

Groot succes
De GO Sport & Cultuur heeft als doel om kinderen op een laagdrempelige manier kennis te laten maken met het sport- en cultuuraanbod op Goeree-Overflakkee. Op die manier wil het sportteam van de gemeente kinderen enthousiasmeren en informeren over het aanbod. De lessen motiveren kinderen om eerder lid te worden van de vereniging waar ze de lessen hebben gevolgd. Er komen steeds meer verenigingen bij, een positieve ontwikkeling waardoor kinderen in de buurt kennis kunnen maken met sport en cultuur. Sportteam GO is zeer tevreden met het resultaat en bedankt alle deelnemende partijen voor hun inzet!

Interesse?
Heeft u als vereniging interesse om in april mee te doen met de GO Sport & Cultuur of heeft u andere vragen op het gebied van sport- of cultuuraanbod? Neem dan contact op met Dennis Zwarts, combinatiefunctionaris sport, via d.zwarts@goeree-overflakkee.nl of 06-46817811.