Ouddorp - Donderdagavond 12 december 2019 speelden de dames van De Kriekel een uitwedstrijd volleybal tegen RVC-Libanon ’50 in Rotterdam. "De teams begonnen sterk, er werden leuke rally’s gespeeld. De Kriekel liep aan het einde van de eerste set uit en won de set zonder moeite met 25-20." Lees hieronder het hele verslag

Vervolg
"In de tweede set had RVC-Libanon ’50 al direct een voorsprong. De Kriekel zakte in en had moeite om punten te vergaren, door de service druk van de tegenstander. RVC-Libanon ‘50 won de set vrij gemakkelijk met een eindstand van 25-16.
In de derde set gingen de teams in het begin gelijk op. De dames van de Kriekel waren duidelijk niet in top conditie. Ze hadden moeite om de bal bij de set-upper te brengen. RVC-Libanon ’50 wist de set te winnen met een stand van 25-18.
De dames verloren de focus op de bal. Het was dan ook al laat in de avond. Het spel werd rommelig en ongecontroleerd. Uiteindelijk wist RVC-Libanon ’50 de laatste set te winnen met 25-19. De wedstrijd eindigde in een verlies van 3-1 voor de Kriekel."