Sommelsdijk - Het SRGO zwembadteam van Recreatie- en Sportcentrum De Staver te Sommelsdijk is enthousiast! "Even voorstellen: Ik ben Sylvia de Vette-Melissant, sinds 2003 werkzaam als zweminstructeur in de Gooye, en sinds een jaar of 2 ook in De Staver.... Met nieuwe activiteiten willen we een positieve en vooral sportieve boost geven." Lees hieronder meer.

Even voorstellen

Sylvia: "Ik ben een zogenoemd mensen-mens, vind het fijn om met mensen te werken, maak graag een praatje met onze gasten en zwemles geven aan kinderen vind ik fantastisch! Sporten is mijn passie; ik geef naast mijn werkzaamheden in de zwembaden ook nog lessen bij een sportschool in Middelharnis en Oude-Tonge. Ik hou ervan om mijn enthousiasme over te brengen! Naast mijn werk in de zwemzaal zelf ben ik sinds september hoofd zwemzaken in De Staver, wat betekent dat ik achter de schermen probeer alles in goede banen te leiden. Met nieuwe activiteiten willen we De Staver een positieve en vooral sportieve boost geven. Het team is vol enthousiasme bezig om de nieuwe én oude doelgroepen aan het werk te kunnen zetten in het water."

Nieuwe activiteiten

"Met de nieuwe activiteiten zoals de borstcrawlcursus, voor beginners en gevorderden willen we de liefde voor zwemmen promoten, een klein uurtje zwemmen in een slag als de borstcrawl is zo goed voor je hele lichaam, de cursus is ook ideaal voor als je van plan bent om aan een triatlon mee te doen."

De Aqua-bootcamp ligt helemaal in "mijn straatje", de combi van oefeningen op het ‘droge’ met verschillende zwemslagen is een hele fijne manier om jezelf sterk en fit te trainen, fitte én (nog) niet zo fitte mensen kunnen hier hun hart ophalen. In deze les ga je tot het uiterste, maar wel op je eigen niveau!"

Baby-en peuter zwemmen

"Baby-en peuter zwemmen wordt volgens een leeftijdschema gegeven want er wordt toegewerkt naar de diploma’s van de NRZ nl. Guppy en puppy 1,2 en 3. Zoveel leuke herinneringen aan deze lessen, ik heb ze in de Gooye gevolgd met mijn 4 kinderen op dinsdagochtend (waar het nog steeds gegeven wordt) en nu op vrijdagochtend gaan we het in De Staver ook aanbieden.

Toen ik zwanger was van mijn eerste kind heb ik zwangerschapzwemmen gedaan in De Staver, wat we nu ook weer nieuw leven inblazen, want hoe fijn is het om jezelf even gewichtloos te kunnen bewegen in het water, even geen druk op je rug en andere gewrichten.

Het zwembad team van De Staver heeft ontzettend veel zin om al deze nieuwe dingen toe te voegen aan de bestaande doelgroepen en ons enthousiasme voor bewegen in het water over te brengen!"