Ouddorp - Op zaterdag 7 december aanstaande organiseren VVV Goeree-Overflakkee en Hotel Akershoek i.s.m. Het Nederlandse Rode Kruis, afdeling Goeree e.o., al weer voor de 22e keer, de Ouddorpse VVV- Snertwandeltochten. "De organisatie is ontzettend trots dat het wederom is gelukt om nieuwe stukjes wandelroute op te nemen. Speciaal uitgezette wandelroutes voor deze dag, leiden, al naar gelang de gekozen afstand, langs de mooi gelegen Ouddorpse “spulletjes”, door prachtige natuurgebieden en over het strand en/of door de duinen maar uiteraard allemaal weer langs gezellige en verrassende “stempel- /controleposten”.

Vervolg

De routes zijn allemaal prima “uitgepijld” en ook geschikt voor “Nordic Walkers”.

Starten met 25 en 35 km wandelen is mogelijk van 8.00 tot 10.00 uur (aankomst uiterlijk 15.00 en 16.00 uur!) en met 10 km van 10.00 tot 12.00 uur bij Hotel Akershoek, Boompjes 1, Ouddorp.

Inschrijven voor de 25- en 35- kilometerwandeling is mogelijk op het startpunt vanaf 7.30 uur en voor de 10-kilometerwandeling vanaf 9.45 uur (er kan ook echt niet eerder worden gestart). Een tip van de organisatie voor het parkeren van de auto’s: denk aan het nieuwe parkeerterrein “Goudsmiene” (ingang Spaanseweg)!

Het erwtensoep-seizoen bij Hotel Akershoek is inmiddels voor “geopend” verklaard. Een aantal kenners prezen de lekkere smaak dus met die welverdiende beloning na afloop van de wandeling, komt het helemaal goed!

Deelname kost €5,00 p.p. en is incl. een kleine herinnering en dus ook die goed gevulde kop erwtensoep of ook wel “Akershoek-Snert” genoemd. Ben je lid van een wandelbond, laat dan bij inschrijving je pasje zien en ontvang €1,00 korting p.p.

Info: VVV Goeree-Overflakkee: 0187-681789 of info@vvvgoeree-overflakkee.nl Zie ook www.snertwandeltocht.nl