21 november 2019, Stellendam - Afgelopen week hebben alle cursisten van de duikcursus hun certificaat in ontvangst genomen. "Helaas kon niet iedereen aanwezig zijn maar alle 17 cursisten zijn geslaagd voor de verschillende PADI brevetten. De jongere deelnemers deden mee aan de Seal, MasterSeal of Junior Open Water cursus. De (jong)volwassenen certificeerde zich voor het Open Water brevet."Lees hieronder meer.

In het voorjaar vonden er verschillende zwembadduiken en theorielessen plaats. Aansluitend ging een deel van de groep het gevelingenmeer in. Als afsluiting organiseerde Fundiving afgelopen week een onderwatervoetbalspel. Er was een sportieve strijd onderwater aan de gang. Met een verzwaarde voetbal probeerde de teams bij elkaar te scoren. Door verschillende onderwaterbeelden te maken kon het publiek bovenwater meegenieten van deze strijd.

In januari 2020 starten er weer verschillende nieuwe cursussen. Nieuw in 2020 is dat er naast bovenstaande cursussen ook deelgenomen kan worden aan een Advanced Open Water cursus. Deze cursus is voor mensen die het Open Water brevet al op zak hebben.

Zwembad Zuiderdiep is een onderdeel van Stichting SRGO.