Ouddorp - Op woensdag 13 november 2019 speelden de heren en dames van de Kriekel thuis in “de Dorpstienden” tegen VOIO uit Ridderkerk en op deze dag speelden de dames van De Kriekel ook een volleybalwedstrijd tegen Fusion uit Rotterdam. Lees hieronder beide verslagen door Sportvereniging De Kriekel uit Ouddorp.

Volleybal Mixteam De Kriekel speelt gelijk tegen VOIO

Op woensdag 13 november 2019 speelden de heren en dames van de Kriekel thuis in “de Dorpstienden” tegen VOIO uit Ridderkerk.
Kriekel begon goed met name door opstartproblemen bij de tegenstander. Een time-out bij een voorsprong van 9-2 leidde er wel toe dat VOIO meer in de buurt kwam maar deze eerste set verloor met 25-20.
In de tweede set startte VOIO goed en kwam op voorsprong. Kriekel vroeg een time-out bij 8-15 en zette deze daarna om in beter spel. Kriekel won deze spannende set uiteindelijk met 26-24.
De derde set ging gelijk op. De tegenstanders waren aan elkaar gewaagd. Helaas speelde Kriekel met veel wisselingen in het veld waardoor er veel onrust bleef. Deze set verloor Kriekel met 23-25.
Vastbesloten de laatste set niet weg te geven begon de Kriekel met een voorsprong tot 8-3. VOIO kwam na een time-out terug met slimme ballen en de Kriekel raakte het kwijt of gaf het weg. VOIO pakte deze laatste set met 18-25. Gelijkspel werd het op deze roerige avond. De Kriekel staat nog bovenaan maar zal er nog flink tegenaan moeten.
Volleybal, De Kriekel wint van Fusion Rotterdam.

Dames Kriekel tegen Fusion uit Rotterdam

Woensdag 13 november 2019 speelden de dames van De Kriekel een volleybal wedstrijd tegen Fusion uit Rotterdam. Het spel begon rustig en gecontroleerd. In de eerste twee sets speelden de dames van de Kriekel beter dan de tegenstander, alle kansen werden benut. De ballen werden mooi geplaatst en er werd keurig in drieën gespeeld. De sets werden gewonnen door De Kriekel met 25-12 en 25-16.
In de derde set kwam Fusion sterk terug. De teams waren aan elkaar gewaagd. Fusion wist nipt te winnen met 25-23. De laatste set nam De Kriekel direct al een grote voorsprong van twaalf punten door een prachtige service. De dames van Fusion deden hun uiterste best om terug te komen. Er werden mooie punten gescoord. De dames begonnen wel een beetje moe te worden. De Kriekel won de vierde set met 25-19. De eindstand was 3-1 winst voor de Kriekel.