11 november 2019, Oude-Tongse - Sportverenigingen waren afgelopen zaterdag welkom in de Grutterswei om hun sport in de schijnwerpers te zetten. HSV The Islanders nam een prominente plek in, in de grote zaal. "Een groep vrijwilligers van onze honk- en softbalvereniging The Islanders was aanwezig om de spectaculaire, Amerikaanse sport ("Baseball") onder de aandacht te brengen." Lees hieronder verder.

Verslag The Islanders

"Hoewel hier eigenlijk sprake is van een buitensport, werd de zaal goed benut. Na de opbouw van een slagkooi konden de knuppels ter hand worden genomen voor een ronde voluit slaan. Daarnaast was er een werpkooi met speedgun aanwezig waarmee de werpsnelheid van de bezoekers werd gemeten. De beginselen van de sport werden gedemonstreerd door de jeugd, die ’s winters in de zaal aan hun techniek schaven.

We danken alle vrijwilligers voor hun bijdrage en alle belangstellenden voor hun komst. Kon je er niet bij zijn? Kom dan gerust (drie keer!) gratis meetrainen. Check onze facebookpagina of mail info@the-islanders.nl."