Ouddorp - "Het was een druk programma voor het mixteam van volleybal de Kriekel. Op woensdag 6 november kwam Move4U op bezoek in Ouddorp en op donderdag 7 november 2019 speelden de dames van De Kriekel een volleybalwedstrijd tegen Erasmus Volley 4 in Rotterdam." Lees hieronder beide verslagen.

Kriekel volleybal mix

"Het was een druk programma voor het mixteam van volleybal de Kriekel. Op woensdag 6 november kwam Move4U op bezoek in Ouddorp. De eerste set verliep erg spannend. De vier dames en drie heren van de Kriekel moesten stevig aan de bak, de set ging gelijk op, maar Move4U won nipt met 24-26. De tweede en de derde set werden wel gewonnen door de Kriekel, maar de vierde set moest de Kriekel aan de tegenstander laten. Het 2-2 gelijkspel was een goede afspiegeling van de onderlinge krachtsverhoudingen in deze wedstrijd.
Op donderdag 7 november moest de Kriekel weer aantreden voor de volgende wedstrijd tegen het 4e mixteam van Erasmus. In Rotterdam. Zoals altijd was er veel enthousiasme en lawaai bij het jonge studententeam van de tegenstander, ook veel wisselspelers trouwens. Maar ook met de wedstrijd van de avond ervoor in de benen kwam het zestal van de Kriekel deze wedstrijd nooit echt in de problemen. Geholpen door veel fouten bij Erasmus werd er vrij ruim met 0-4 gewonnen. Na een matige start in deze competitie staat de Kriekel zowaar toch weer bovenaan in de ranglijst voor zolang dat duurt natuurlijk."
----
Volleybal Dames De Kriekel pakt 3 punten van Erasmus Volley 4

"Donderdag 7 november 2019 speelden de dames van De Kriekel een volleybalwedstrijd tegen Erasmus Volley 4 in Rotterdam. Het spel begon rustig. De teams speelden keurig in drieën. De punten lagen in het begin dicht bij elkaar. De dames van Erasmus wonnen de eerste set met een stand van 25-21. In de tweede set ging De Kriekel goed van start en nam de regie in eigen hand. De Kriekel profiteerde optimaal door meer service druk te produceren. Er werden veel punten gescoord door de goede service. Het team van Erasmus had moeite om de bal op te vangen. De tweede set werd dan ook overtuigend gewonnen door De Kriekel met een stand van 25-11. In de derde en vierde set wisten de dames van de Kriekel goed stand te houden. De dames van De Kriekel lieten een mooie serie aanvallen zien. De sets werden gewonnen met 25-21 en 25-10. De eindstand was 3-1 winst voor de Kriekel."

Tekst Sportvereniging De Kriekel, Ouddorp