Ouddorp - Woensdag 2 oktober 2019 speelde het mixteam van de Kriekel thuis tegen DVO uit Oud-Beijerland. "Na de wat mindere uitwedstrijd van de vrijdag ervoor tegen VOIO in Ridderkerk, die met 3-1 werd verloren, moest dan nu maar eens gewonnen worden." Lees hieronder het hele verslag.

Verslag
"Goed volleybal in de eerste set van beide ploegen resulteerde in een nipte maar verdiende 25-21 setwinst voor de Kriekel. Met een bijna volledig team kon er volop gewisseld worden en dit pakte in de volgende twee sets goed uit. Dankzij uitstekend spel van de Kriekel en ook door de vele fouten bij de tegenstander werden deze sets met respectievelijk 25-12 en 25-7 ruim gewonnen.
In de vierde set werd het toch weer een echte wedstrijd. Aanvankelijk leek het erop dat de Kriekel het wel goed vond verder want DVO nam gelijk een ruime voorsprong van 8 punten en leek vastbesloten om nog een puntje mee te nemen naar huis. Dit leek ook te gaan gebeuren, maar met de rug tegen de muur en net op tijd wist de Kriekel na een achterstand van 18-23 het tij toch nog te keren en sleepte met 25-23 het laatste punt binnen. Leuke wedstrijd en een mooie 4-0 overwinning voor de Kriekel."