4 oktober 2019, Middelharnis - "Om al onze ambities te verwezenlijken is de steun van sponsoren van onschatbare waarde voor De Jonge Spartaan. Wij mogen ons al jaren verheugen met de steun van een grote groep trouwe sponsoren. Deze sluiten voor een bepaalde periode een overeenkomst met ons af om ons financieel te steunen in ruil voor uitingen op ons complex in de vorm van reclameborden, shirt-/presentatie kleding, vlaggen banners etc."Lees hieronder meer.

Zaterdag 21 september 2019 zijn voorafgaande aan de wedstrijd De Jonge Spartaan – Den Bommel diverse sponsorovereenkomsten verlengd of afgesloten en dit waren:

  • Advies Groep De Vogel - Hoofdsponsor
  • Kievit Warmte - Gouden Sponsor
  • Tieleman Keukens - Gouden Sponsor
  • AXXI Auto - Gouden Sponsor
  • Gebroeders Geelhoed

Adviesgroep De Vogel

"Als vereniging zijn we zeer verheugd dat onze Hoofdsponsor Advies Groep De Vogel hun hoofdsponsorovereenkomst hebben verlengd waarin zij onze vereniging financieel steunen en de presentatie van de herenselectie voor hun rekening nemen. Met ingang van dit seizoen zijn zij tevens de kleding sponsor van de Dames Selectie. Mede met hun support moeten onze selectie elftallen hoge ogen gaan gooien dit seizoen voor een hoge notering in de ranglijst. Wij danken Advies Groep De Vogel voor het vertrouwen.

Kievit Warmte

Kievit Warmte heeft een Gouden Sponsor overeenkomst afgesloten met onze vereniging, levert uiteenlopende installatie diensten voor particulieren en bedrijven en maakt al ruim 60 jaar werk van goede service. Zij handelen met “Kennis van zaken”. Wij danken Dhr. Kievit voor dit genereuze gebaar.

AXXI Auto

Axxi-auto heeft een Gouden Sponsorovereenkomst afgesloten met onze vereniging. Bij AXXI-Auto vindt u standaard 80 modellen met een maximale leeftijd van 4 jaar. Namens onze vereniging danken wij Dhr. Melisant voor het ondersteunen van onze vereniging.

Gebroeders Geelhoed

De Gebroeders Geelhoed zijn met ingang van seizoen 2019/2020 Gouden Sponsor van onze vereniging. Gebr. Geelhoed een jong en dynamisch bedrijf gespecialiseerd in transporten waaronder ook Gas en Chemisch transport. Wij danken Lars, Niels en Joop voor het vertrouwen in onze club.

Tieleman Keukens

Tieleman Keukens heeft zijn Gouden Sponsorovereenkomst verlengt. Wij zijn de Beste Keukenspecialist van Nederland zeer erkentelijk voor het steunen van onze vereniging. Wij danken Dhr. Versaevel welke namens Tieleman Keukens de overeenkomst ondertekende.

Nieuwe bord- en balsponsoren

Naast bovenstaande sponsoren zijn er wederom nieuwe bord- en balsponsoren bij gekomen. Een fantastisch resultaat. Zoals eerder gemeld heeft een vereniging alle hulp van de sponsoren nodig.

Wij hanteren richting een ieder lid dan ook altijd het standpunt: “Denk aan onze sponsoren, zij denken ook aan ons”.

Namens de sponsorcommissie en het bestuur van De Jonge Spartaan.