4 oktober 2019, Sommelsdijk - Voor de meisjes A van Intermezzo stond zaterdag 28 september de eerste thuiswedstrijd op het programma onder leiding van Annemiek Wesdorp. "Gelijk in de eerste set lieten de meiden aan Sic Pugno uit Bergen op Zoom merken dat ze voor de winst gingen. Dit door alertheid bij het net en een goede service te laten zien." Lees hieronder het hele verslag.

Verslag

"In de tweede set stond de thuisspelende ploeg met 7-19 achter, maar de meiden lieten zich niet uit het veld slaan. Ze knokten zich terug en haalden ook de tweede set binnen met 27-25. In de 3e set werd het een feestje voor het in grote getale aanwezige publiek. Ace na ace werd geserveerd en in de rallys werd mooi spel getoond. De meisjes uit Brabant wisten dan ook niet verder dan 6 punten te komen. De vierde set werd het de meiden van Intermezzo door lastige service en aanvallen nog moeilijk gemaakt, maar ook deze set ging uiteindelijk naar de thuisploeg. De vijf punten werden gevierd met taart. Aanvoerster Ilse Groen: "We hebben echt met elkaar laten zien dat we willen vechten voor elk punt. Mede dankzij het enthousiaste publiek konden we de winst binnen slepen. Dat geeft weer vertrouwen voor de volgende wedstrijden".

Zaterdag 5 oktober spelen de meisjes wederom in de Staver. Groene Ster uit Zevenbergen belooft het de meiden om 14.00 uur lastig te gaan maken. Alle support is daarom welkom!