Ouddorp - Woensdag 18 september 2019 begon het seizoen voor de volleyballers van De Kriekel. "De dames troffen RVC Libanon’50 4 en speelden een hele leuke pot. De teams waren aan elkaar gewaagd, mooie lange rally’s en de stand ging vaak gelijk op..." Lees hieronder verder.

Vervolg

"Na een goede harde service liep de Kriekel in de eerste set meteen uit en er kwamen mooie aanvallen tot stand. De trainer van de Kriekel zette tussendoor een wisselspeler in, een debutante uit Meisjes A, en dit gaf de dames de nodige rust. De vierde set was bloedstollend spannend, het ging heel lang gelijk op en de set duurde lang. De Kriekel had de langste adem en won met 29-27. Uitslag overige sets: 25-19, 25-21, 18-25. De eerste wedstrijd eindigde dus met een mooie 3-1 overwinning voor de Kriekel dames.
De Kriekel mix speelde tegen Volley Zuid 1, een sterk spelend team. Het werd een spannende wedstrijd. De Kriekel verloor de eerste set met 22-25, herpakte zich in de tweede set met 25-10. De derde set was voor Volley Zuid met 18-25.Ook hier was de vierde set een thriller met nipte winst voor de Kriekel 27-25. De mix was heel tevreden met het gelijkspel."