Regio - Zaterdag 28 september 2019 organiseert AV Flakkee de 16e editie van de Tieleman Keukens Run. Ook dit jaar is er keuze uit de afstanden 5,2km en 10km. De organisatie nodigt iedereen uit voor deze mooie wedstrijd, geniet van de sfeer en beleef een sportieve zaterdagmiddag!

De starttijd is dit jaar een uur vroeger dan andere jaren, om 12:00 uur zal het startschot klinken vanaf het parkeerterrein van Tieleman Keukens. Het parcours is exact nagemeten en gaat over snelle polderwegen, de kilometers staan met bordjes aangegeven. In het verleden zijn er snelle tijden gelopen, met name als er weinig wind staat is dit een uitgelezen kans om je persoonlijk record aan te vallen!

Na- inschrijven kan van 10:30 uur tot 11:30 uur in De Staver, voor de 10km is het inschrijfgeld €8,00 en op de 5km bedraagt dit €6,00. Bij voorinschrijving geldt een korting van €2,00, dit kan via de website t/m 25 september. In De Staver is er gelegenheid tot omkleden en douchen. Afsluitend zal rond 15:00 uur de prijsuitreiking plaatsvinden.

Voor meer info kunt u terecht op www.avflakkee.nl.