Ouddorp - De Bridge Club Ouddorp heeft begin augustus de Zomerbridge 2019 afgesloten. "We kunnen terugkijken op een zeer geslaagde en gezellige competitie van 8 weken. Het aantal trouwe zomergasten was bijna evenveel als het aantal clubdeelnemers. Om in aanmerking te komen voor een prijs moest men ten minste zes keer aanwezig zijn geweest. Omdat men niet met een vaste partner hoefde te komen waren de scores individueel."Lees hieronder de uitslagen.

Uitslagen bridgeclub Ouddorp

De kampioenen zijn; Mevr. H. Hoffe en Mevr. G. Goedhardt met een gemiddelde van 58,97%. Het echtpaar Otten scoorde de tweede plaats met een gemiddelde van 57,22%. De 50% score van de laatste avond werd door Mevr. M. Kloppers en Mevr. I. Zuurmond behaald.

"Bridge Club Ouddorp heeft dit jaar ook haar 45 jarig bestaan gevierd en we zouden graag nieuwe leden verwelkomen. Wij spelen iedere maandagavond in het verenigingsgebouw Oostdam in Goedereede van 19:00 tot 22:45 uur. Voor degenen die (nog) niet kunnen bridgen geven wij gedurende de winter- maanden een cursus om dit mooie spel te leren spelen. Voel je dus welkom!"

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u de website bezoeken (www.bc-ouddorp.nl) of contact opnemen met de dames: T.Otten; tinyotten71@gmail.com /tel. (0187-)682424 of H. Selhorst; hanniesens@hotmail.nl /tel. (0187-)490909.