Middelharnis - Sinds 1994 is Atletiekvereniging Flakkee als onderdeel van MSV & AV Flakkee 25 jaar onafgebroken actief. Een club waar velen deel van hebben uit gemaakt of dit nog steeds zijn. Om dit jubileumjaar te vieren wordt er zaterdag 21 september 2019 een familiedag (huidige leden) en barbecue (ook oud-leden zijn welkom) gehouden op het clubterrein gelegen aan de Oostplaatseweg 1. Lees hieronder meer

Familiedag en BBQ

De familiedag is voor alle huidige leden, in de middag zullen er op en rond de atletiekbaan diverse onderdelen worden georganiseerd. Aansluitend zal er een BBQ worden gehouden waarbij ook alle oud-leden van harte welkom zijn om hun trainingsgenoten van weleer te ontmoeten en mooie verhalen op te halen over de wedstrijden die gelopen werden. Opgeven voor de reünie en de BBQ kan per mail naar info@avflakkee.nl. De kosten voor de barbecue zijn €15,00 per persoon, vanaf 17:00 uur is de inloop, 18:00 uur start de BBQ.

In de loop van de jaren zullen ook diverse oud-leden buiten Flakkee zijn gaan wonen, kent u nog mensen die hier graag bij zouden zijn maar niet via de eilandelijke media worden bereikt? Breng ze om de hoogte zodat ze er ook bij zijn! Over de activiteiten op de familiedag wordt u binnenkort geïnformeerd.