25 juni 2019, Ooltgensplaat - Zaterdag 22 juni vond op het terrein van voetbalvereniging OFB in Ooltgensplaat het enige jeugd-thuistoernooi van dit seizoen plaats, namelijk het JO 15 toernooi. "OFB is al enkele jaren een convenant club van RKC Waalwijk, waardoor het mogelijk is om verschillende voetbalactiviteiten af te stemmen met RKC. Zo zijn op Goede Vrijdag 4 trainers van RKC geweest voor een jeugdclinic en is het mogelijk om een toernooidag te vernoemen naar een speler van RKC. Als club hebben we net als 2 jaar geleden gekozen voor Etiënne Vaessen, keeper van eredivisieclub RKC Waalwijk." Lees hieronder verder en bekijk de foto's met Etiënne en alle andere actiefoto's van de wedstrijd.

Verslag

"Onder een strak blauwe lucht werden de wedstrijden gespeeld. De ploegen die speelden waren erg aan elkaar gewaagd, waardoor er veel wedstrijden met minimaal verschil gewonnen of verloren werden. Dit maakte het tot het einde van het toernooi spannend wie het toernooi zou winnen.

Voor de voetballende meiden en jongens stond genoeg te drinken en eten klaar, en ook stond er het onderdeel “latje patatje” op het programma. Dit alles werd mogelijk gemaakt door toernooisponsor Van Den Ouden Advies Verzekeringen.

Uiteindelijk is als 6e SNS geëindigd, als 5e OFB team 1, als 4e Bruse Boys. OFB team 2 werd 3e, Slikkerveer 2e en SJO Fios / Den Bommel won het toernooi. De schitterende bekers waren speciaal voor dit toernooi ontworpen door PlaatwerkFabriek Oude-Tonge.

Etiënne Vaessen reikte de prijzen uit aan de aanvoerders van de teams, waarna er nog een paar keepershandschoenen en andere RKC Waalwijk artikelen verloot werden van Etiënne. Na afloop van het toernooi mocht iedereen die wilde met Etiënne op de foto.

We kijken terug op een warme, maar gezellige toernooidag."