Sommelsdijk - Postduivenvereniging De Reisduif uit Sommelsdijk nodigt u en jou van harte uit om te komen kijken, of wellicht voor het eerst kennis te maken, bij de postduivensport. "Aanstaande zaterdag 15 juni 2019 staat de nationale vlucht van St Vincent weer voor de deur. Dit is een echte klassieker in de postduivensport. Al op woensdagavond 12 juni worden de duiven van St Vincent "ingemand" voor transport naar St Vincent. Misschien vindt u/jij het leuk om dit traject te volgen? Ons clubhuis staat aan de van gorcumstraat (nr 5) in Sommelsdijk."Lees hieronder meer.

Vervolg

"We heten u en jou welkom om na het traject volgen, de aankomst van de duiven, bij de liefhebbers thuis mee te maken. De St Vincent duiven worden vrijdagmiddag "gelost" en zullen dan zaterdagochtend aankomen bij de liefhebbers thuis. Ook de jonge duiven (geboren in 2019) zullen weer beginnen met de "opleer-vlucht" vrijdagavond in manden op de club te Sommelsdijk. En een "midfond-vlucht" wordt op donderdagavond "ingemand". Deze komen hopelijk allemaal aan op zaterdag!"

Meer informatie

"Welkom in ons clubgebouw aan de Van Gorcumstraat 5 te Sommelsdijk, meer informatie kunt u ook aanvragen bij: de heer C Kleijn, Steneweg 65 in Middelharnis. Tel. 06-20541796."