Sommelsdijk - Wekelijks trainen de zwemmers en zwemsters van zwemclub De Schotejil uit Middelharnis in het zwembad van de Staver. Deze trainingen zijn gericht op het aanleren en verbeteren van de wedstrijdslagen, met als uiteindelijk doel het in stand houden van een wedstrijdploeg, die op regionaal en nationaal niveau deelneemt aan diverse zwemwedstrijden. De trainingsgroepen c.q. selectieploegen van De Schotejil zijn ingedeeld naar leeftijd en niveau, en trainen dagelijks op maandag tot en met donderdag. Op zaterdag 25 mei 2019 organiseert De Schotejil een swim-inn voor de basisschooljeugd ter stimulering van de zwemsport in het algemeen en de zwemsport bij Z.C. De Schotejil in het bijzonder. Lees hieronder verder.

Swim-inn

Op zaterdag 25 mei 2019 organiseert De Schotejil een swim-inn voor de basisschooljeugd ter stimulering van de zwemsport in het algemeen en de zwemsport bij Z.C. De Schotejil in het bijzonder. Zo zal Z.C. De Schotejil ’s middags van 13.30 uur tot 16.00 uur een Swim-inn voor deze jongere jeugd organiseren.

Het is de bedoeling om in de middag van zaterdag 25 mei a.s. een zgn. Swim-inn voor de allerjongsten te houden. Belangstellende jonge zwemmers en zwemsters krijgen de gelegenheid om nader kennis te maken met de zwemsport.

Diegenen, die in het bezit zijn van het basiszwemdiploma (A, B en / of C) en tevens 10 jaar of jonger zijn, kunnen dan mee zwemmen met leeftijdgenootjes.

De ouders van belangstellende kinderen worden uitgenodigd om dit alles eens van dichtbij te komen bekijken. Het is tijdens deze Swim-inn de bedoeling, dat een kleine training voor de belangstellende kinderen samen met een deel van de huidige minioren-selectie, de wedstrijdzwemmers tot 11 jaar, wordt verzorgd. Na afloop is er dan nog gelegenheid om vrij te zwemmen.

Dus heb je zin om een keer een training van Z.C. de Schotejil bij te wonen en na afloop nog even lekker vrij te zwemmen, geef je naam en geboortejaar dan door via deze link naar de mail. En dan zien we je graag op 25 mei a.s. om 13.30 uur in de Staver!