Ouddorp - Op 14, 15 en 16 mei 2019 organiseert Sportvereniging 'De Kriekel' voor de 47e keer, de Ouddorpse Avonddriedaagse. De natuur laat zich deze weken in mei natuurlijk op z’n mooist zien en wat is er dan leuker om samen met vrienden, buren of familie, heerlijk een mooi rondje te wandelen! Ook deze keer zijn er routes van 5, 10 en 15 km en een alternatieve route voor rolstoel en kinderwagen is voorhanden! Op de laatste avond is er verkleed lopen met als thema "Beestenboel". Lees hieronder verder.

Fotowedstrijd

De eerste en tweede avond kunnen wandelaars foto’s maken onder het wandelen en deze via Facebook of Instagram delen via #A3D. Degene met de mooiste foto wint de eerste A3D-fotowedstrijd beker. Op de laatste avond worden de lopers achter de Dorpstienden groots onthaald. Voor de leukst verklede wandelaars zijn er mooie prijzen te winnen!

Avonddriedaagse

Op dinsdag- en woensdagavond zal de 5 en de 10 km om 19:00 uur en op donderdagavond om 18:30 uur starten vanaf het parkeerterrein Dorpstienden De 15 km start alle avonden om 18:30 uur. Vooraf inschrijven is mogelijk t/m dinsdag 14 mei, tot 17:00 uur in ’t Blaeuwe Huus, het VVV-kantoor aan de Bosweg 2 te Ouddorp. Deelname aan deze drie fantastische wandelavonden kost €3,50 voor de jeugd en €4,50 vanaf 13 jaar. Inschrijven op de 1e wandelavond zelf kan ook in de Dorpstienden. Slechts 1 avond wandelen is ook mogelijk en kost: €2,50. Alle deelnemers ontvangen een leuke herinnering.