Sommelsdijk - Sportvereniging Voorne heren 1 heeft een kantine-onderzoek gedaan in de regio. Op nummer één is de kantine van SRGO, locatie de Staver te Sommelsdijk, geëindigd. "Een prachtig resultaat waar het gehele team erg trots op is!" Volleybalteam Voorne heren 1 startte dit seizoen met hun 'Krasse Knarren kantinetest'. Van Spijkenisse tot aan Goeree-Overflakkee werden de diverse kantines beoordeeld op onder andere koffie, bier, "ballen" en gezelligheid & ambiance voor een score. Lees hieronder meer.

Over de Staver velde het team het volgende oordeel: "Het multifunctioneel centrum bij uitstek . Bridge, bowlen, subtropisch zwembad, tennisbanen én een sporthal! Bij aankomst (na een parkeerplek zoeken) kregen we een heerlijk kopje koffie. Goede service hier! Na de wedstrijd uiteraard het bekende 'biertje - bitterballen'. Over het bier niets te klagen: heerlijk helder Heineken in 0.35 liter glazen: dikke plus! Ballen waren er wat weinig naar onze mening, maar het was warm en dat is dat!"

Al met al een mooie score en concrete verbeterpunten, waarmee het team aan de slag kan. Stichting SRGO geeft bewegingsruimte in, op en rondom haar zeven accommodaties, maar vindt de horeca ook erg belangrijk. "Leuk dat onze inspanningen niet alleen op sportief, maar ook op recreatief-/horecagebied op waarde geschat worden", aldus directeur Lesly Wolters.