Sommelsdijk - Op vrijdag 3 mei 2019 start het 24Event met een bomvol programma. De dag begint met een braderie vanaf 14:00 uur, Ruben Schaken (oud international) komt voetballen, een feest en verschillende loterijen. Ook op vier mei gaat het 24Event door. Terwijl Frank en Wouter ’s nachts gewoon door voetballen, staat voor de zaterdag alweer een ontbijtbuffet, een bootcamp, een boksclinic, rommelmarkt en opnieuw een loterij op het programma. Nelli Cooman zal op zaterdagmiddag om 15:00 uur aanwezig zijn bij de afsluiting van dit 24-uurs evenement. Lees hieronder verder.

Goede doel
Het 24Event is een 24-uurs evenement voor het goede doel. Het geld dat wordt opgehaald wordt door de Roparun toegekend aan projecten, instellingen en goede doelen die zich bezighouden met de verzorging van mensen die lijden aan kanker.

24 uur voetballen zonder slaap
Frank en Wouter voetballen tussen alle activiteiten de gehele 24 uur door. In totaliteit spelen ze in die 24 uur 148 wedstrijdjes van vijf minuten. Iedereen die mee wil doen kan zich opgeven via de website www.24event.nl om een wedstrijdje van vijf minuten te voetballen. Meedoen is gratis!

Activiteiten
Op de braderie is van alles te vinden: churro’s, groente en fruit, sieraden, stroopwafels, gereedschap, Tupperware, foodgifts, kaarsen, snoep, boeken, er wordt glas versiert en er worden broodjes hamburger en beenham verkocht. Ruben Schaken komt vanaf 20:00 uur een uur lang voetballen tegen Frank en Wouter. De DJ’s Martyn Green Music en MC-Sty-lé komen vanaf 22:00 uur draaien op het feest. Kaarten worden voor €2,- verkocht aan de deur.

Op zaterdag 4 mei is er ’s ochtends een ontbijtbuffet. Opgeven kan via de website voor €5,- euro p.p. Tijdens het ontbijt is er een kleinschalige rommelmarkt georganiseerd door Goed voor Goed. Ook wordt er een gratis bootcamp georganiseerd door Herbalife Fitcoaches Mirlande Besemer en Willeke Mierop (vanaf 8:00 uur). De boksclinics worden georganiseerd door Jacques van Roosmalen van Budokai Senshi is eveneens gratis te bezoeken (11:00 uur en 11:45 uur).