Sommelsdijk - Bekijk hieronder de uitslagen van Damvereniging Denk en Zet Middelharnis-Sommelsdijk, die gespeeld werden op maandagavond 8 april 2019, in Sport-en Recreatiecentrum de Staver aan de Olympiaweg. Lees ook het wedstrijdverslag, door het oudste lid van de vereniging.

Damvereniging ‘Denk en Zet’ Middelharnis-Sommelsdijk
Uitslag van 8 april 2019

Afdeling 2
A.Jelier-S.W. Keijzer 0-3

Ranglijst

"De strijd is gestreden. De enige wedstrijd die nog gespeeld moest worden was die van Jelier tegen Keijzer. Jelier maakte in het begin een fout, waardoor hij een schijf achter kwam te staan. Hij zag geen kans meer de schade te herstellen. Keijzer klom daardoor van de zevende naar de vierde plaats op de ranglijst." Die ranglijst ziet er na 22 gespeelde wedstrijden als volgt uit:
G. Kamp 48 punten
W. Vroegidneweij 41
J. Kruik 38
S.W. Keijzer 37
W. Stolk 37
A. Jelier 36
R. Kwakernaak 35
M. Meijer 31
J. Jordaan 22
R. Rijnberk 21
S. Maliepaard 14
L.Visser 5
"Kamp deed zijn naam geen oneer aan. Hij werd kampioen, en ook Vroegindeweij zullen we straks in afdeling 1 begroeten. Omdat het de laatste avond was, kregen de spelers, die dat wilden nog de gelegenheid om in een simultaanwedstrijd te kijken waartoe de kampioen van dit jaar, I. Mackloet, in staat was. Hij moest in zijn eentje de strijd aanbinden tegen 15 spelers. Hij zag kans 10 spelers aan zijn zegekar te binden. Leroy. De Jong en van Hoorn wonnen en Verolme en Kruik wisten hem een gelijkspel af te dwingen. In september hopen we de strijd weer te hervatten. En als de voortekens niet bedriegen, komen een paar nieuwe leden onze gelederen versterken. Fijn, maar er is nog meer plaats."