Ouddorp - Donderdagavond 4 april 2019 speelde het mixteam van volleybal de Kriekel in Rotterdam tegen Hou Stand weer eens één van de betere wedstrijden van de tweede seizoenshelft dit jaar. "De eerste set kwam de Kriekel tegen een zwak spelende tegenstander op grote voorsprong, die uiteindelijk nog flink slonk door slordig spel, maar toch won de Kriekel nog ruim genoeg met 20-25."Lees hieronder het hele verslag.

Mixwedstrijd De Kriekel
"Zelfde verhaal voor de tweede set waarin de Kriekel ditmaal wel de ruime voorsprong vasthield en won met 15-25. In de derde set ging Hou Stand beter spelen, de Kriekel keek tegen een ruime achterstand aan maar kwam toch terug en behield lang het overwicht in de set met een kleine voorsprong. Een sterke service serie waar de Kriekel geen goed antwoord op had bracht Hou Stand weer terug in de wedstrijd. Op 24-21 verprutste de Kriekel zelf de eigen service en verloor de set dus met 25-21.
De vierde set liep weer stukken beter af voor de Kriekel na deze korte inzinking en werd ruim gewonnen met 16-25. Na deze 1-3 uitwinst rest volgende week nog een laatste thuiswedstrijd ‘’om des keizers baard’’ ofwel vasthouden van de derde plaats op de ranglijst tegen de nummer 4 Spivo uit Spijkenisse."