18 maart 2019, Middelharnis - Op zaterdag 9 maart is na het afgelopen zaalseizoen waarbij op twee SSRGO-locaties op Goeree-Overflakkee gespeeld werd, het veldseizoen weer begonnen. HCGO kijkt terug op een prettige indoorperiode waarbij de start van de zaalhockeytrainingen in Oude-Tonge als zeer geslaagd worden beschouwd. Onder onstuimige omstandigheden werd de competitie afgelopen zaterdag afgeslagen op de HCGO thuisbasis De Pallandt in Middelharnis. HCGO kwam deze zaterdag in de eerste speelronde voortvarend uit de startblokken met veel gewonnen hockeywedstrijden. Lees hieronder verder.

Vervolg

Sportiviteit en respect hebben wij als hockeyclub hoog in het vaandel staan, in de loop van dit seizoen zal de door de KNHB ingevoerde blauwe kaart ook bij onze vereniging geïntroduceerd worden.

De allerjongste vorm van hockey binnen onze vereniging is funkeyhockey, op een speelse manier kunnen de allerjongste kids kennis maken met hockey. Onder leiding van HCGO trainers leren zij de beginselen en motoriek van hockey. Er wordt gestart in mixed samenstelling, jongens en meisjes vanaf 4 1/2 jaar oud.

Uw kids kunnen vrijblijvend meedoen? Registreer als proeflid via hcgo.nl. Bitjes en scheenbeschermers zijn overigens verplicht bij de training. De Funkey's trainen elke zaterdagmorgen op onze accommodatie in Middelharnis.

Het is bij hockeyclub Goeree-Overflakkee mogelijk op ieder niveau te sporten, zowel op junioren, recreatief, en op seniorenniveau. Op vrijdag 15 maart worden de eerste dames verwacht bij de proeftraining voor ons nieuw te formeren dameselftal voor het seizoen 2019/2020. Meer informatie? Kijk op hcgo.nl De eerste proeftrainingen bij HCGO zijn volledig vrijblijvend.