Middelharnis - Adviesgroep De Vogel blijft ook de komende drie jaar als sponsor verbonden aan DBGC. De financieel adviseur roept speciaal daarvoor de Adviesgroep De Vogel penalty-bokaal in het leven. Jeugdspelers van DBGC maken aan het einde van dit seizoen kans om deze eervolle prijs in ontvangst te mogen nemen. Lees hieronder meer.

Verslag door DBGC

"Gedurende het seizoen zullen alle genomen penalty’s van de spelers van de JO8 en JO9-teams worden bijgehouden. Aan het einde van het seizoen zal blijken wie zich de winnaar mag noemen van de Adviesgroep De Vogel penalty-bokaal.
DBGC en haar jeugdafdeling is Adviesgroep De Vogel erg dankbaar voor het verlengen van de sponsorovereenkomst en kijkt uit naar de samenwerking in de komende jaren.
Over Adviesgroep De Vogel
Adviesgroep De Vogel biedt alle particulieren en bedrijven van Goeree-Overflakkee de zekerheid van passende financiële oplossingen tegen concurrerende prijzen: van de eenvoudigste jeugdspaarrekening of bromfietsverzekering tot de meest complexe oudedagsvoorziening, woningfinanciering of bedrijfsadvies. Dankzij een zeer ruim assortiment, een fors aantal gespecialiseerde adviseurs, een 100% onafhankelijke opstelling en een unieke betrokkenheid bij het eiland is Adviesgroep De Vogel bij uitstek toegerust om u te begeleiden op de belangrijkste momenten van uw financiële leven."

Foto: Marissa Oosterling van Adviesgroep De Vogel (links) en Sam (rechts) in DBGC-tenue.