Dirksland - Op zaterdag 2 maart 2019 zal er door de SVIK en Dartshop Kattestaart een groot darttoernooi georganiseerd worden met een prijzenpot van maar liefst €3.000,00. Het toernooi krijgt de naam Flakkee Masters en er zullen een koppel-, dames- en hoofdtoernooi gespeeld worden op deze dag. Iedereen kan zich inschrijven, lees hieronder meer.

Flakkee Masters

Meer dan tien jaar geleden werd er al op flink niveau gedart bij de Victoriahal, alleen nu heeft de SVIK besloten om hier weer nieuw leven in te blazen en zal er elk kwartaal een groot darttoernooi georganiseerd worden, dit alles in samenwerking met Dartshop Kattestaart. De dartshop van Goeree-Overflakkee bevindt zich op bedrijventerrein de Watertoren te Dirksland en organiseert al jaren regionale en nationale darttoernooien.

De wedstrijdleiding ligt in handen van Team Dartshop Kattestaart en de diverse finales staan deze dag onder leiding van internationaal dartscheidsrechter Marco Meijer uit Sommelsdijk.

Het warmingup koppeltoernooi zal gespeeld worden om 10:45 uur en hier zal een direct knockout gespeeld worden. Ook rond deze tijd zal het aparte damestoernooi van start gaan en ook hier wordt een directe knockout gehanteerd. Bij beide toernooien ligt er een hoofdprijs klaar van 200 euro. Dan rond de klok van 14:00 uur zal het hoofdtoernooi van start gaan, hier speelt men eerst een groepsfase en daarna wordt een ieder verdeeld in een winnaars- en een verliezersronde. Hier gaat de grote winnaar er vandoor met maar liefst 1.000 euro, een leuk bedrag om te winnen na een gezellig dagje darten.

Iedereen kan zich inschrijven t/m vrijdag 1 maart 2019 en dit is mogelijk via: www.dartshopkattestaart.nl. Wilt u zich liever op de dag zelf inschrijven dan betaald u voor elke discipline 5 euro meer.

Tekst Flakkee masters