Ouddorp - Na een aantal wedstrijden met wat mindere resultaten speelde sportvereniging de Kriekel volleybal Mix op woensdag 13 februari 2019 thuis tegen de nummer 2 Erasmus Volley 3. De uitwedstrijd tegen dit team werd gelijkgespeeld en was de eerste van een serie van 4 wedstrijden die verloren of gelijkgespeeld werden. De Kriekel wilde dus weer eens een goede wedstrijd spelen tegen dit sterke team en dat lukte inderdaad. Lees hieronder verder.

Vervolg

"Niet meer gehinderd door kampioens- en/of degradatiestress kon de Kriekel vrijuit spelen. Wat dat betrof lag de druk bij de tegenstander. De eerste set werd probleemloos gewonnen, maar in de tweede set liet Erasmus zien waarom ze het zo goed doen in deze poule en verloor de Kriekel. De derde set liep voorspoedig en een ruime voorsprong werd opgebouwd maar toch weer gedeeltelijk weggegeven. Uiteindelijk trok de Kriekel met 25-19 aan het langste eind.
De vierde set werd nog de meest spannende van de wedstrijd. Leek er voor de Kriekel eerst nog geen vuiltje aan de lucht, kwam Erasmus toch weer sterk terug. Aanvallen van de Kriekel werden goed afgeblokt en een lange middenaanvaller was moeilijk te stoppen als hij de set-ups goed kreeg aangespeeld. Toch nog een 25-23 setwinst en een mooie 3-1 einduitslag."