Regio - Gemeente Goeree-Overflakkee - "Het Kindpakket Goeree-Overflakkee breidt zich nog steeds uit, met dank aan onze lokale ondernemers en vereniging! We zien de aanbiederslijst groeien en ook dat er al een behoorlijk aantal boekingen zijn geplaatst. Maar helaas missen we ook nog steeds veel aanbiedingen om een breed aanbod te hebben, over het gehele eiland. Op dit moment zijn er bijvoorbeeld 31 sportverenigingen aangemeld met 38 aanbiedingen. We hopen dat vele (sport)verenigingen dit voorbeeld zullen volgen." Lees hieronder verder.

Gemeente Goeree-Overflakkee: "Ook valt op dat het aantal winkels waar via het Kindpakket winter- of zomerkleding kan worden aangeschaft toeneemt, maar het aantal schoenenwinkels blijft hierbij helaas wat achter. Terwijl hier veel vraag naar is (zo blijkt uit berichten die de gemeente ontvangt).

Daarom nogmaals deze oproep aan onze lokale ondernemers: Twijfelt u nog? Weet u niet precies wat uw bedrijf of organisatie kan aanbieden? Op de website van het Kindpakket Goeree-Overflakkee staan een aantal voorbeelden voor aanbieders, klik op deze link.

Aanbieders die een product, activiteit of korting willen plaatsen op de website van het kindpakket kunnen via het Sociaal Meldpunt van de gemeente contact opnemen met Bureau Minimaregelingen. U belt daarvoor het algemene telefoonnummer van de gemeente, 14 0187, keuze 1 en daarna nogmaals keuze 1. Bureau Minimaregelingen is op werkdagen van 09:00 tot 12:00 uur en van 13:00 tot 15:00 uur bereikbaar.

Het is ook mogelijk uw aanbod rechtstreeks te plaatsen op de website van het kindpakket.

Bron goeree-overflakkee.nl