Regio - Op zaterdag 26 januari 2019 kwam het jongens C1 team van volleybalvereniging Intermezzo in actie tegen Next Volley Dordrecht. Het was de derde wedstrijd van de nieuwe seizoenshelft. Next Volley had de eerste twee wedstrijden gewonnen en was daarmee een niet te onderschatten tegenstander voor Intermezzo. Lees hieronder het hele verslag.

Vervolg verslag
De wedstrijd begon rommelig met veel foute services aan beide kanten, maar de teams herpakten zich snel en er ontstond een gelijk opgaande wedstrijd. Beide teams stonden verdedigend heel goed te spelen en ook in de pass, set-up en aanval werd er mooi gecombineerd. Intermezzo kon dit de hele set lang volhouden, waar Next Volley de laatste punten niet meer bij kon blijven. De eerste set ging daardoor met 25-21 naar Intermezzo.
In de tweede en derde set zagen we een gelijk beeld: twee teams die goed stonden te spelen en lang gelijk op gingen, waarbij Intermezzo aan het einde van de set een voorsprong op kon bouwen en daarmee de set naar zich toe trok. En zo stond het 3-0 toen Intermezzo de vierde set in ging. Het team pakte al snel een voorsprong van 7 punten, maar helaas ging die voorsprong weer snel verloren. Intermezzo liet zich echter niet gek maken en bleef degelijk volleyballen, waardoor ook de laatste set gewonnen werd door het team uit Middelharnis.
Al met al een goede wedstrijd, waarin degelijk spel, goede verdediging en hard werken een mooie 4-0 overwinning opleverde. Setstanden: 25-21, 25-19, 25-20, 25-23.