Regio - Zaterdag 19 januari 2019 was Good Luck te gast bij ZKV in Zuidland. De ploeg van Petri van Dijk ging met vertrouwen de wedstrijd in, de ploeg keek echter tegen een 0-2 achterstand aan. Good Luck herpakte zich... lees hieronder het hele verslag.

Good Luck herpakte zich en pakte de voorsprong en wist de ploeg uit Zuidland op 4 doelpunten achterstand te brengen. De ploegen gingen de rust in met 4-8. Net als vorige week tegen Volharding, kwam Good Luck ook nu in de tweede helft echt op gang met scoren. Het verschil mocht niet meer uit handen worden gegeven en Good Luck maakte het verschil alleen maar groter. Na de 7-12 kwam ZKV nog eenmaal tot scoren en Good Luck vergrootte de voorsprong tot 9 doelpunten. De coach had twee A junioren op de bank en bracht de twee nog in de wedstrijd. Hans van Welsenis maakte zijn debuut voor Good Luck 1.

Eindstand: 8-17