Regio - Op zaterdag 12 januari 2019 speelden de jeugdteams van VC Intermezzo hun eerste wedstrijden van de 2e seizoenshelft. Intermezzo MB1 kreeg Sliedrecht Sport MB3 op bezoek. Het werd een spannende wedstrijd waar het team uit Middelharnis liet zien over een flinke dosis doorzettingsvermogen te beschikken en daarmee een mooie overwinning haalde. Lees hieronder een wedstrijdverslag.

2e seizoenshelft start met mooie zege op Sliedrecht Sport
"Intermezzo begon slecht aan de wedstrijd. Het team stond vast, de combinaties liepen niet en er werden te veel fouten gemaakt. Sliedrecht Sport pakte daardoor al snel een grote voorsprong en liep zelfs uit naar 0-11. Intermezzo kwam nog even terug in de wedstrijd en verkleinde de achterstand maar dat bleek van korte duur. De eerste set werd dik verloren met maar liefst 11-25.
In de tweede set zette Intermezzo de schouders er onder en kwam beter in de wedstrijd. De service en de aanval ging beter lopen waardoor Sliedrecht Sport onder druk kwam te staan. De score ging gelijk op tot 24-24, toen 2 mooie services van Intermezzo de doorslag gaf. Met 26-24 ging de tweede set naar Intermezzo en stond het weer 1-1 gelijk.
In de derde en de vierde set wisten de meiden van Intermezzo de stijgende lijn vast te houden. In beide sets deden de teams niet veel voor elkaar onder maar was het Intermezzo dat de tegenstander net iets beter onder druk wist te zetten. Met 25-21 en 25-19 werden beide sets gewonnen en was de 3-1 winst van Intermezzo een feit.