Amsterdam - Eind augustus 2019 vindt het wielerevenement Giro di KiKa Nederland plaats. Deelnemers fietsen 3 prachtige etappes door Midden-Nederland om zoveel mogelijk geld op te halen voor Stichting Kinderen Kankervrij, Inschrijven of sponsoren kan nu al, lees hieronder meer.

Giro di KiKa Nederland is voor wielrenners van alle niveau's een leuke uitdaging. Deelnemers fietsen alleen of in een team van familie, vrienden of collega's een rivieren, heuvel en bos-etappe in de omgeving van Utrecht. Op de camping is entertainment voor familie en supporters. In het KiKa-dorp is een café, een DJ zorgt voor een topsfeer! Hiermee is het evenement een goede kans om op een ontspannen en leuke manier een verschil te maken voor kinderen met kanker.

Over KiKa

Jaarlijks krijgen ruim 550 kinderen in Nederland kanker. Op dit moment geneest bijna 80% van deze kinderen. Dat moet en dat kán beter. Het doel van KiKa is om dit percentage te verhogen naar 95%. De opbrengst van Giro di KiKa is bestemd voor vernieuwend onderzoek gericht op meer genezing, minder pijn en een hogere kwaliteit van leven op latere leeftijd. Deelnemers aan Giro di KiKa Nederland dragen met hun inspanning bij aan dit belangrijke doel!

Inschrijven

Wil jij jouw steentje bijdragen in de strijd tegen kinderkanker? Inschrijven of sponsoren is mogelijk via deze link.